verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Designed by Elroy verkoopstyling

 
gratis woonbrochures


interieuradvies

Designed by Elroy

Wassenaarseweg 27
2223 BH Katwijk
Telefoon: 0623261031
info@designedbyelroy.com
www.designedbyelroy.com

Als interieurontwerpstudio is Designed by Elroy ook gespecialiseerd in vastgoedpresentatie. Designed by Elroy adviseert makelaars, projectontwikkelaars, woningverhuurders en particulieren bij het ‘verkoopklaar’ maken van te koop staande woningen. Door het creatieve oog van interieurontwerper Elroy en het commercieel aanpakken van de woning zorgt Designed by Elroy ervoor dat uw woning voor een zo breed mogelijk publiek interessant wordt.

Door het inhuren van een verkoopstylist zorgt u ervoor dat uw huis ‘verkoopklaar’ wordt gemaakt. Met het verkoopklaar maken van uw huis wordt uw huis een commercieel aantrekkelijk object. Hierdoor staat uw huis goed op de markt en is de kans groter dat u meer kopers trekt. Naast meerdere kopers zult u door deze relatief kleine investering kans hebben een grotere vraagprijs te krijgen.

Wie zijn wij?

Designed by Elroy is de jonge en dynamische interieurontwerpstudio van interior designer and decorator Elroy van Duijvenbode.

Interieurontwerpstudio Designed by Elroy ontwerp met kleur in gedachten. Moderne interieurs, industriële interieurs, klassieke interieurs, elke stijl heeft zijn eigen unieke waarde.

Uw wensen en eisen worden omgezet in een one-of-a-kind en persoonlijk ontwerp. Kleur, materiaal functionaliteit en esthetiek staan met elkaar in balans.

Onze ontwerpen zijn van hoge kwaliteit door een oog voor detail. Daarom maken wij graag op maat gemaakte interieurs met op maat gemaakt meubilair.

Voor meer informatie over de verschillende diensten gaat u naar www.designedbyelroy.com

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures