verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Zaterdag 1 oktober Openhuizendag

 Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober 2016 biedt u veel kansen! Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Direct een woning zoeken? Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit.

Download de openhuizendag vragenlijst (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Leuk huis gezien? Schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt. Zoals een goede onderhandelingspositie en de verhoogde NHG.

Ook profiteert u van de verlaagde overdrachtsbelasting, waardoor de kosten koper nu slechts 4 a 5 % bedragen. Daarnaast bespaart een NVM-aankoopmakelaar u tijd, geld en zorgen.

Staat uw woning te koop en wilt u deze optimaal presenteren aan het publiek? Overweeg dan eens de hulp van een verkoopstylist. Voor een verkoopstyling van uw woning vind u op deze website een verkoopstylist bij u in de buurt!  Bron: NVM

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures